Träna hemma

Hej på er! Ett första blogginlägg på kanske 2 år, och premiär på min nya sida. 

Sedan jag kom hem från Yoga-utbildningen i England så har jag tänkt mycket på prioriteringar, tid och stress. Att jobba heltid, ha hund, vilja träna varje dag och dessutom hinna med vänner, familj, intressen och sambon kan ibland kännas som en utmaning. En känsla jag har svårt att finna mig i är att inte hinna. Blä, stressgaranti. 

Jag har fått lov att se över mina prioriteringar (måste det alltid vara dammsugit/diskat/perfekt innan jag kan ägna mig åt mig själv?), uppfattningar (tränar jag inte minst en timme yoga så räknas det inte, då är det inte ens idé att börja) och inre dialog (för hur kul är det egentligen att träna när allt jag tänker på är hur mycket jag har kvar att göra eller har skuldkänslor för det jag valt bort?).  

Nu är hela min träningsplan inriktad på träningsglädje. Ibland betyder det att jag diskar istället. Men oftast så kommer jag ihåg hur mycket bättre jag mår och presterar,  även om löppasset bara blev 20 minuter eller yogan bara 15. Allt räknas så länge det ger mig glädje och energi. Då är träningen mitt andningshål och något som ger mig energi , inte ännu en uppgift som tar av min tid och min kraft. 

Vad skulle du träna idag om ditt mål var att fylla på dig själv

Kram Annica 

”Just be awesome” – Eiris 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s