Forrest Yoga händelser

För er som är sugna att testa på Forrest yoga så är det två ljuvliga event på gång i den närmaste framtiden. Först 108 Solhälsningar för UNICEF med underbara Helena redan nu på Söndag 18/9, där alla är välkomna att lämna ett bidrag till UNICEF och hänga med på alltifrån 1-108 solhälsningar. Tyvärr är jag bortrest i år igen, men kommer ändå bidra och göra lite solhälsningar där jag är.

solhalsning-unicef

För en djupare Forrestupplevelse så är Forrestyoga och Gongspel en workshop som går av stapeln den 2:a Oktober och inkluderar både 2 timmars Forrest Yoga med min förebild och fina vän Helena följt av 1 timme gongavslappning med häftiga Marie. Jag har fått äran att uppleva gongavslappning en gång, och en så ljuvlig upplevelse kan jag inte annat än varmt rekommendera! Alla borde testa! Lite Forrest för att komma ned i kroppen och svettas ut stress och press följt av att få bädda ned sig bland filtar och bara känna hur man flyter bort på mjuka vibrationer och toner från gongen. Missa inte! Kostar 300:-, in på Yoga i Säters facebooksida för att läsa mer och anmäla dig!

forrest-och-gongspel

Håll utkik på Yoga i Säters hemsida och facebook-sida för att se nya Forrest yoga händelser!

Kram, Annica

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s