I got married!

Det var lite hemligt innan, men sedan kvällen den 19 November 2016 är jag numer Fru Nordfeldt och gift med mannen i mitt liv och min stadiga lagkamrat. Vi valde att hålla förlovningen och planerna hemliga för att kunna göra kvällen på det sättet vi själva ville. Vårt löfte till varandra handlar ju om just det – inte så mycket att ställa till en jättefest, få massa dyra presenter eller hålla traditioner som inte känns som våra egna.

Våra föräldrar och min syster med pojkvän var redan innan förlovningen hände inbjudna på ”Idrottsgalafest”, så vi passade på att bjuda in en vigselförättare och gifte oss till fördrinken. Det var härligt att överraska alla, även om såklart inte alla var så överraskade. Jockes mamma har en skrämmande magkänsla, och vi hade redan innan skämtat om att ”är det någon som kommer veta så är det hon”, och jodå, visst hade hon en flaska skumpa och ett grattiskort med sig, ”just in case” 😀

Jag ägnade dagen D åt att bli ompysslad av först frisör och sen härliga Clara, som gjorde en sminkning som kändes så galet fin hela kvällen. Precis som jag ville ha det – som jag, fast iordninggjord, extra fin. Jag specialbeställde en långklänning i mintgrönt och Jocke körde smoking á la James Bond. Vi hade fina vänner på plats som hjälp i form av Rille (Jockes bästa kompis och den första  vi berättade om bröllopet för) och Antti som ”worked his magic” med kameran under kvällen. Vi åt en grym trerätters tillsammans: ceviche på pilgrimsmussla till förrätt, struts, potatisgratäng och chimichurri till huvudrätt och en choklad-, chili- och havssalttryffel, hallonglass och kolakaka till efterrätt. Maten lagade vi själva, med hjälp av Rille såklart, och brudgummen kavlade själv upp ärmarna när det skulle skivas kött. Kvällen blev precis som vi ville ha det, personligt, ”oss”, och en mysig kväll med de allra närmaste.

Jag passar på att posta lite härliga bilder från kvällen, alla tagna av grymt duktiga Antti Westermark.

Till er som  visste innan och hjälpte till, Tack för att ni höll vår hemlis och hjälpte oss göra vår kväll så speciell.

Leve kärleken!
Kram,
Fru Annica Nordfeldt

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s