Boktips: Kaosologi!

Underbart roliga och tänkvärda Kaosologi av Micael Dahlén dök av en händelse upp i min Storytel-app under semestern. Jag har läst en del krönikor av Micael Dahlén förut och alltid uppskattat hans fyndiga sätt att förklara forskning och teorier, så självklart fick denna bok följa med mig på några av sommarens blåbärsplock och träningspass under bar himmel.

kaosologi

Jag kan inte riktigt göra den här boken rättvisa med några kortfattade ord, mer än att jag verkligen, verkligen rekommenderar den! Läs, lyssna och fundera! Några idéer har verkligen fastnat hos mig, som att ha en förtanke istället för en eftertanke, eller det för evigt extremt mycket bättre tolkningen av ordet narkos.

Kram,
Annica

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s