Forrest Yoga

 

wp-image-167812432jpg.jpg

En yogaform för den moderna människan

Forrest yoga, skapad av Ana Forrest, är uppbyggd för att hjälpa deltagarna med dagsaktuella problemområden. Hållning, djup andning och corestyrka tränas varje pass, och de asanas (positioner) som används stärker och arbetar mot att skapa läkning i kroppens, och själens, obalanser. Det är en fysisk, svettig yogaform och värmen hjälper till att skapa en skadeförebyggande och utvecklande miljö. En del av Forrest Yoga som jag verkligen uppskattar är att den genomgående bygger upp sina deltagare mot en egen practice, för att själv kunna arbeta vidare på den utveckling och de insikter som kommer upp under ett pass.

Annicas Forrest Yoga

Som yoga-instruktör så har jag möjlighet att koppla samman alla mina kunskaper inom träning, massage och hälsa i mina instruktioner. Forrest Yoga känns vettigt för mig som tränare och när jag bygger pass kan jag välja att rikta sekvensen mot den intention som mina deltagare behöver. Ibland kan det helt enkelt handla om att andas djupt och känna vad som händer i kroppen och ibland en mer fysisk approach som att uppmärksamma axlarna och skulderpartiet genom hela passet, eller ett personligt tema som att vara snäll mot sig själv. Mina pass är lekfulla och svettiga, och en trygg plats för din egen utveckling.wp-image-297155972jpg.jpg

Forrest yoga är yoga-formen som fångade mig och gav mig de verktyg jag behövde för att jobba mot att bli en bättre version av mig själv. Jag tränar mycket och har alltid känt en motvilja till ”flummighet”, och uppskattar därför enormt den ”no bullshit”-attityd som finns inom Forrest. Som träningsperson känns det bra att få svettas på ett yoga-pass, och det har sedan öppnat dörren för att kunna arbeta på ett mer personligt plan, till exempel att minska pressen av att alltid behöva göra 120%, utan istället lära mig att slappna av och njuta i nuet.

 

Annonser